Ons team

Een bevlogen groep met aandacht voor uw kind

Het team van Het Baken

Het team van Het Baken is een bevlogen groep mensen. Elke collega zet zich op zijn of haar eigen manier in voor de ontwikkeling van uw kind. Enthousiasme, betrokkenheid en professionaliteit zijn belangrijke termen voor al onze mensen. Om goed onderwijs te geven aan de kinderen werken we als team veel met elkaar samen. Ook volgen we nascholingscursussen om onze competenties doorlopend te verbeteren. Kwaliteit is geen toeval en we werken er gezamenlijk aan om goed onderwijs te kunnen geven aan onze leerlingen.

Het team van Het Baken 

Ons team bestaat uit ongeveer 40 lesgevende leerkrachten, 1 conciërge, 1 administratief medewerker, 5 onderwijsassistenten, 2 intern begeleiders, 1 remedial teachers en 3 vakleerkracht bewegingsonderwijs, 2 bouwcoördinatoren, 1 vakleerkracht muziek en 1 directeur.

Een aantal collega’s is coördinator op kwaliteit een bepaald vakgebied. Zo hebben we een ICT-coördinator, een BHV-coördinator, rekenspecialisten, een cultuurcoördinator, kanjercoördinatoren en een anti-pest coördinator. Een aantal collega’s is gespecialiseerd, bijvoorbeeld in hoogbegaafdheid, dyslexie, e-coaching en coaching.

Het managementteam

Het managementteam van onze school bestaat uit de directeur en de bouwcoördinatoren:

Wilfred Bruil – directeur

Nicole den Boer – bouwcoördinator groep 1-4

Karin Huiberts – bouwcoördinator groep 5-8

Hetty van Woudenberg – intern begeleider groep 1-4

Rhodé Jansen – intern begeleider groep 5-8 

Tot de zomer van 2021 wordt Rhodé i.v.m. zwangerschap vervangen door Suzanne van Driel